🎥 Stewart furieus na actie Bouhanni: "Je hebt duidelijk geen hersencellen en dan zeg je nog dat ik 'geen respect' heb"

🎥 Stewart furieus na actie Bouhanni: "Je hebt duidelijk geen hersencellen en dan zeg je nog dat ik 'geen respect' heb"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De reputatie van Nacer Bouhanni heeft weer een knak gekregen. De Fransman duwde Jake Stewart tijdens de sprint in Cholet-Pays de la Loire tegen de barrières, waarna die laatste enkel nog er op kon focussen om recht te blijven, wat gelukkig lukte.

Jake Stewart en Nacer Bouhanni zullen niet snel beste vrienden worden. Stewart viel dit jaar al op met een tweede plaats in de Omloop, maar kon in Cholet-Pays de la Loire niet naar behoren zijn sprint afwerken. Bouhanni week van zijn lijn af en deed compleet de deur dicht voor de Brit. Die werd zo tegen de barrières gekwakt. Zij het lichtjes, vooral dankzij zijn eigen stuurkunsten.

"Ik zou je graag willen vragen wat je aan het denken was, maar je hebt duidelijk geen hersencellen", richt een furieuze Stewart zich op Twitter tot Bouhanni. "Het ironische is dat je me na de finish vertelde dat ik 'geen respect' had."

De snelle man van Groupama-FDJ deelde dan maar een filmpje van de sprint op zijn sociale media, om aan te geven hoe 'geen respect' er uitziet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties