Wellens nu in de picture bij Lotto, Vanspeybrouck hersteld van val

Wellens nu in de picture bij Lotto, Vanspeybrouck hersteld van val
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De laatste selecties lopen binnen voor Dwars door Vlaanderen, de Vlaamse eendagskoers die woensdag op het programma staat. Ook bij Lotto Soudal en Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux zijn ze inmiddels klaar met hun huiswerk.

Na het nieuws rond Philippe Gilbert die afhaakt met het oog op de Ronde van Vlaanderen, zouden we wel eens een agressief koersend Lotto Soudal kunnen zien. Anderzijds is het niet zo dat de ploeg van de Nationale Loterij plots zonder kopmannen komt te zitten.

Er is nog steeds de ervaren John Degenkolb en ook Tim Wellens voegt zich nu weer bij het team. De anderen die voor de ploeg Dwars door Vlaanderen gaan betwisten zijn Frederik Frison, Roger Kluge, Tosh Van der Sande, Brent Van Moer en Florian Vermeersch.

Update: Degenkolb zou toch niet van start gaan in Dwars door Vlaanderen.

Bij die andere Belgische ploeg, Intermarché-Wanty-Gobert, valt vooral de aanwezigheid van Pieter Vanspeybrouck op. Die werd tijdens Gent-Wevelgem nog de gracht in gereden, maar is nu weer klaar voor de dienst. Voorts rekent de ploeg ook op Aimé De Gendt, Ludwig De Winter, Wesley Kreder, Andrea Pasqualon, Boy van Poppel en Danny van Poppel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties