📷 Verkenningsdag voor de Ronde: Van Aert neemt twee ploegmaats mee, Sagan al in België en rijdt ook parcours op

Onder andere Van Aert en Sagan verkennen parcours Ronde van Vlaanderen

📷 Verkenningsdag voor de Ronde: Van Aert neemt twee ploegmaats mee, Sagan al in België en rijdt ook parcours op
Foto: © photonews

Met slechts enkele dagen tot de Ronde is het tijd om het parcours te verkennen. Wout van Aert deed dat in het gezelschap van Nathan Van Hooydonck en Timo Roosen. Ook gespot op het parcours: Peter Sagan, die dus al vroeger is in België dan verwacht.

Wout van Aert hield eraan de Ronde van Vlaanderen te verkennen met twee van zijn luitenanten, Van Hooydonck en Roosen. Van Hooydonck stond hem recent tijdens Gent-Wevelgem nog bij tot helemaal aan de finish. Op bepaalde kasseistroken vlamde Van Aert wel al eens ferm door, kwestie van al eens te voelen of hij een snedige versnelling in de benen heeft.

Iets verrassender dan Wout van Aert die het parcours van de Ronde op vllamde, was dat ook ene Peter Sagen gespot werd. Die zou aanvankelijk pas vrijdag naar België afreizen om geen risico te nemen op een nieuwe coronabesmetting. Sagan blijkt toch al in het land te zijn, want hij ging samen met enkele ploegmaats ook al het parcours van de Ronde verkennen.

Wie op deze wegen ook nog eens te bespeuren viel, was Johan Museeuw. Mogelijk was het voor hem even dat gevoel nog eens oproepen van de drie keer toen hij de Ronde van Vlaanderen zelf op zijn naam schreef. Opvallend genoeg reed Museeuw mee met de huidige Movistar-ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5049 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties