Ploegmaat van Tadej Pogacar is de nieuwe leider in de Ronde van het Baskenland: "We zullen ons best doen om de trui te verdedigen"
Nils Wens
| 0 reacties

Brandon McNulty is de nieuwe leider in de Ronde van het Baskenland

Ploegmaat van Tadej Pogacar is de nieuwe leider in de Ronde van het Baskenland: "We zullen ons best doen om de trui te verdedigen"
Foto: © photonews

Er is een nieuwe leider in de Ronde van het Baskenland. UAE Team Emirates heeft het namelijk goed uitgespeeld in de vierde etappe en daardoor staat Brandon McNulty nu aan de leiding in het klassement.

Primoz Roglic is niet langer de leider in de Ronde van het Baskenland. Met nog twee ritten te gaan heeft Brandon McNulty, een ploegmaat van Tadej Pogacar bij UAE Team Emirates, de leiderstrui overgenomen van Roglic. 

McNulty gaf meer uitleg op de officiële website van zijn wielerploeg. "We gaan vol voor een ritzege zonder veel aan de leiderstrui te denken, maar ik ben uiteraard blij met het resultaat van donderdag. Ik voel mij goed en ben klaar voor de twee laatste ritten. Vrijdag kan opnieuw gevaarlijk worden, terwijl zaterdag een epische dag zal worden. We zullen ons best doen om de leiderstrui te verdedigen", aldus McNulty. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

21/10/2021 Ardooie
23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse

Nieuwste reacties