De Cauwer reageert na discussie in Gold Race: "Anders was smaak van 'net niet' blijven hangen" en "Ik geloof in die techniek"

De Cauwer reageert na discussie in Gold Race: "Anders was smaak van 'net niet' blijven hangen" en "Ik geloof in die techniek"
Foto: © photonews

Wout Van Aert reed een bijzonder evenwichtig en constant voorjaar. Op het einde kreeg hij met de Amstel Gold Race dan toch nog wat hij verdiende: een dikke overwinning. "Anders zou de smaak van 'net niet' blijven hangen", aldus José De Cauwer.

"Nu heeft Van Aert er een zege bij in een heel sterk deelnemersveld", aldus de commentator en gewezen bondscoach in Het Laatste Nieuws. "Voor hem is het dus goed dat hij het voorjaar heeft kunnen afsluiten met een overwinning."

Fotofinish

Het was wel kantje-boordje in de Gold Race: "Er is discussie geweest over de fotofinish en of die correct stond opgesteld, maar ik heb een goede uitleg gekregen van de mensen die daarvoor verantwoordelijk zijn."

"Die mensen zijn redelijk opgeleid en nemen dat heel serieus. Dus ik geloof in die techniek", is De Cauwer kristalhelder. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

04/12/2021 Boom
05/12/2021 Antwerpen
11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen

Nieuwste reacties