Lotto, Intermarché en Jumbo-Visma rond met selectie Belgium Tour: Gilbert, Ewan en Groenewegen aan de start

Lotto, Intermarché en Jumbo-Visma rond met selectie Belgium Tour: Gilbert, Ewan en Groenewegen aan start

Lotto, Intermarché en Jumbo-Visma rond met selectie Belgium Tour: Gilbert, Ewan en Groenewegen aan de start
Foto: © photonews

Woensdag gaat de Baloise Belgium Tour van start. Met onder andere Philippe Gilbert en Caleb Ewan. Met Dylan Groenewegen en David Dekker. Schoon volk dus. Intermarché-Wanty-Gobert brengt dan weer een memorabele ritwinnaar uit de Giro aan de start.

De Belgische ploegen Lotto Soudal en Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux en het Nederlandse Jumbo-Visma hebben hun selecties aangekondigd voor de Baloise Belgium Tour. Bij het bekijken hiervan valt op dat enkele mooie namen afzakken naar de rittenkoers door ons land.

Bij Lotto is er onder meer de aanwezigheid van Philippe Gilbert. Met Caleb Ewan maakt de ploeg ook een erg goede kans in de sprint. Ewan won onlangs nog twee etappes in de Giro. Jumbo-Visma heeft twee troeven om hem te proberen te bekampen in de spurt: Dylan Groenewegen en David Dekker.

Ook bij Intermarché-Wanty-Gobert hebben ze dus een ritwinnaar uit de Giro met Taco van der Hoorn. Daarnaast komt onder andere Danny van Poppel, de nummer twee uit de Elfstedenronde, aan de start, net als Belgen Aimé De Gendt en Loïc Vliegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

11/12/2021 Essen
12/12/2021 Val di Sole
18/12/2021 Rucphen
19/12/2021 Namen
26/12/2021 Dendermonde

Nieuwste reacties