Wuyts blijft zwaar onder de indruk: "Misschien moet Van Aert het hoofd eens buigen, maar hij gaat die ooit stuk voor stuk vermorzelen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Michel Wuyts is zwaar onder de indruk van al wat Wout Van Aert presteert

Wuyts blijft zwaar onder de indruk: "Misschien moet Van Aert het hoofd eens buigen, maar hij gaat die ooit stuk voor stuk vermorzelen"
Foto: © photonews

Michel Wuyts heeft al heel wat meegemaakt in het wielermilieu, maar een atleet als Wout Van Aert heeft hij nog niet dikwijls gezien. "Dat hij groeide in de Tour heeft met dat atletische lichaam te maken. Het lijf van een ander brokkelt sneller af", zegt hij in de Podcast De Tribune van Sporza.

"Die ritwinst over de Ventoux was weergaloos. En dan wint hij ook nog een tijdrit. Iemand die op de 3e dag van januari nog een cross/veldloop won in Dendermonde. Ik geraak er niet over uitgepraat", is de ervaren wielercommentator duidelijk onder de indruk.

En we hebben nog niet alles gezien. "In tal van aspecten is er een begin aan Van Aert, maar voorlopig nog geen einde. Ik heb nog altijd het gevoel dat we het beste nog zullen zien. Het verwachtigspatroon is gigantisch. Kan het doorgaan? Uiteraard. Kan het ook uitdraaien zoals op het WK, waar hij 2x tweede werd? Ja, dat kan ook."

"Wout van Aert is zo allround dat het iedere keer wel zo kan zijn dat iemand in die ene discipline net dat ietsje beter is en dat hij dan even het hoofd buigt. Maar ik ben overtuigd dat hij die op een dag allemaal stuk voor stuk gaat vermorzelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties