UPDATE: Ineos past selectie voor Burgos aan na coronabesmetting, Belg Sander Armée komt aan de start

UPDATE: Ineos past selectie voor Burgos aan na coronabesmetting, Belg Sander Armée komt aan de start
Foto: © photonews

De laatste selecties voor de Ronde van Burgos stromen binnen. Bij Ineos trekken ze met Bernal en nog andere mooie namen weer een straf blik aan klimmers open. Vanuit Belgisch standpunt was het ook uitkijken naar de selectie van Qhubeka: Sander Armée komt aan de start.

Weinig ploegen met zo'n arsenaal aan renners die in een rittenkoers als de Ronde van Burgos ver kunnen komen als Ineos. Met in de eerste plaats uiteraard Girowinnaar Egan Bernal. Met Daniel Felipe MartínezPavel Sivakov en Adam Yates zijn er nog genoeg renners die eventueel de rol van Bernal kunnen overnemen.

Er moet uiteraard ook onderweg werk verricht worden en er is ook nog nood aan renners met andere profielen. Daarom zaten aanvankelijk ook Eddie Dunbar, Jhonatan Narváez en Salvatore Puccio in de selectie voor de Ronde van Burgos. 

Update: Inmiddels is Dunbar uit de selectie van Ineos gelaten: hij heeft positief getest op Covid-19. Carlos Rodriguez is opgeroepen als zijn vervanger.

QHUBEKA

Wie de prestaties van de Belgische renners wil opvolgen, kan onder meer in het oog houden hoe ver Sander Armée geraakt. Armée behoort tot de selectie van Qhubeka NextHash. Pozzovivo, Aru, Van Rensburg, Lindeman, Sunderland en Vinjebo zijn de ploegmaats die hem vergezellen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties