🎥 Renners van Lotto Soudal praten u bij over Vuelta in 'shower talks': "Geen zorgen, we tonen niet te veel"

Renners van Lotto Soudal praten u bij over Vuelta in 'shower talks': "Geen zorgen, we tonen niet te veel"

🎥 Renners van Lotto Soudal praten u bij over Vuelta in 'shower talks': "Geen zorgen, we tonen niet te veel"
Foto: © photonews

Ploegen die u meenemen achter de schermen: het is een meerwaarde. Bij Lotto nemen ze u in de Vuelta zelfs mee in de douche. Op een bepaalde manier dan toch. De renners van Lotto Soudal zullen hun mening delen over de Vueltaritten vanuit de douche.

'Shower talks", dat is de term die ze bij Lotto Soudal gebruiken op de sociale media. "In de Vuelta van dit jaar, delen onze jongens hun meningen over het rijden van een grote ronde vanuit de ploegbus." Vanuit de douche van die bus meer bepaald.

Ze zien er bij Lotto Soudal ook zelf de humor wel van in. "Geen zorgen, we tonen niet te veel", staat op het Twitteraccount van de ploeg te lezen. De eerste renners die zich aan deze 'shower talks' mochten wagen, waren Maxim Van Gils en Frederik Frison."

Zij hadden het over het verloop van de openingstijdrit. "Een goede koude douche, want het was warmBelangrijk om goed af te koelen", weet Frison inmiddels reeds met al zijn ervaring. Van Gils had tijdens de tijdrit dan weer geen superbenen, maar heeft wel zin in wat nog komt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/01/2022 Hamme
23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille

Nieuwste reacties