21-jarige Stan Van Tricht wint al meteen als stagiair bij Deceuninck-Quick.Step

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
21-jarige Stan Van Tricht wint al meteen als stagiair bij Deceuninck-Quick.Step
Foto: © photonews

Hebben ze bij Deceuninck-Quick.Step met de 21-jarige Stan Van Tricht een nieuw jong talent beet? Van Tricht is sinds 1 augustus stagiair bij de ploeg van Patrick Lefevere. Na ruim een maand stage lopen heeft hij al zijn eerste overwinning in het shirt van Deceuninck-Quick.Step te pakken.

Van Tricht begon het jaar als renner van SEG Racing, maar is sinds 1 augustus stagiair bij Deceuninck-Quick.Step en reed onlangs al de Brussels Cycling Classic. Ook in Gullegem Koerse verscheen hij aan de start namens de WorldTour-ploeg. De kermiskoers kon rekenen op een mooi deelnemersveld.

Van Tricht sloot met een groepje aan bij de oorspronkelijke kopgroep van twaalf renners. In de slotkilometers kwam het tot een beslissende aanval wanneer drie renners uit die groep ontsnapten. Daar waren er twee van Deceuninck-Quick.Step bij: Pieter Serry en Stan Van Tricht. Ceriel Desal van Bingoal Pauwels WB.

Deze drie zouden sprinten voor de overwinning en Van Tricht was de snelste: meteen goed voor de eerste profzege uit zijn carrière. De jonge Belg is alvast goed begonnen aan zijn missie om Patrick Lefevere te overtuigen van zijn kwaliteiten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties