OFFICIEEL: Louis Meintjes, in de Tour goed voor een top 15, en Lorenzo Rota blijven voor Intermarché-WG rijden

OFFICIEEL: Louis Meintjes, in de Tour goed voor een top 15, en Lorenzo Rota blijven voor Intermarché-WG rijden
Foto: © photonews

Intermarché-Wanty-Gobert kondigt aan dat Louis Meintjes en Lorenzo Rota voor de ploeg blijven rijden. Een opsteker, want beiden kunnen dit seizoen toch wel enige adelbrieven voorleggen. Meintjes eindigde in de Tour de France in de top 15.

"Mijn uitslagen spreken voor zichzelf", is Meintjes dan ook van mening. "Met Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux heb ik een omgeving gevonden waar ik mij goed in voel. Ik wil de ploeg bedanken voor het risico dat het nam om mij de kans te geven na enkele moeilijke jaren. Ik ben blij om dit avontuur nog twee jaar verder te zetten."

Lorenzo Rota is dit jaar al goed geweest voor een aantal knappe ereplaatsen, met onder andere een vierde plek in San Sebastián. "Mijn contract verlengen was een logische zet. Ik vroeg mij af of ik meteen het niveau zou hebben om me in de WorldTour te kunnen meten. Met de hulp van de ploeg heb ik de verwachtingen ruimschoots overstegen."

Geen enkele reden dus om niet door te gaan met de samenwerking. Zowel Meintjes als Rota hebben hun handtekening gezet onder een nieuwe 2-jarige verbintenis tot het einde van 2023.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties