Jakobsen of Cavendish als sprinter voor Deceuninck-Quick-Step in de Tour de France? "Normaal is Fabio onze eerste sprinter, maar we zien wel"

Nils Wens
| 0 reacties
Jakobsen of Cavendish als sprinter voor Deceuninck-Quick-Step in de Tour de France? "Normaal is Fabio onze eerste sprinter, maar we zien wel"
Foto: © photonews

Bij Deceuninck-Quick-Step zitten ze met een luxeprobleem. Ze willen volgend seizoen ritten winnen in de Tour de France en met sprinters als Jakobsen en Cavendish is dat zeker mogelijk. Maar wie wordt de eerste sprinter binnen de ploeg?

Bij de parcoursvoorstelling van de Tour de France kon Patrick Lefevere, ploegbaas van Deceuninck-Quick-Step, daar nog geen antwoord op geven. "Normaal is Fabio de eerste sprinter, maar we zien wel wat er nog zou gebeuren. In de voorbije editie ging Bennett namelijk normaal de sprinter zijn, maar door zijn blessure kreeg Cavendish zijn kans", aldus Lefevere in een interview bij Het Laatste Nieuws

Het is zelfs nog niet zeker of Cavendish volgend seizoen nog renner is bij Deceuninck-Quick-Step, want zijn contractverlenging is nog steeds niet in orde. "We zijn dicht bij een akkoord, maar voorlopig wordt het steeds uitgesteld. De papieren moeten morgen binnen zijn bij de UCI en we zien wel", legde de ploegbaas van de Belgische wielerformatie uit. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse
01/11/2021 Koppenbergcross

Nieuwste reacties