Ineos Grenadiers na laatste vijf contractverlengingen helemaal klaar voor 2022: 30 ploegmaats voor De Plus

Ineos Grenadiers na laatste vijf contractverlengingen helemaal klaar voor 2022: 30 ploegmaats voor De Plus
Foto: © photonews

Laat 2022 maar komen, denken ze bij Ineos Grenadiers. Door het afronden van vijf contractverlengingen is het huiswerk volledig af bij Ineos. Het gaat het nieuwe wielerseizoen tegemoet met in totaal 31 renners. Eén van hen is onze landgenoot Laurens De Plus.

Die heeft er met die contractverlengingen in één klap vijf ploegmaats erbij, al zal hij ongetwijfeld al met hen hebben kennisgemaakt. Jonathan Castroviejo, Salvatore Puccio, Brandon Rivera, Ben Swift en Cameron Wurf hebben allen hun handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis.

De ene contractverlenging is al opvallender dan de andere. Wurf bijvoobeeld zal door Ineos ondersteund worden op de Ironman. Castroviejo blijft voor het team van een enorme waarde in de grote ronden en zal zeker ook zijn tijdritcapacieiten blijven uitspelen. Met Swift blijft ook de Britse kampioen aan boord.

De ploeg voor 2022 ligt nu volledig vast, met vooral Egan Bernal, Richard Carapaz, Filippo Ganna en Geraint Thomas die de rol van kopman op zich zullen nemen. Grote talenten als Hayter en Pidcock kunnen zich verder ontwikkelen en hopelijk groeit ook De Plus opnieuw toe naar zijn beste vorm. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5093 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties