Bernal bereikt akkoord met Ineos voor verlenging op lange termijn: "Heel belangrijk om dit contract te ondertekenen"

Bernal bereikt akkoord met Ineos voor verlenging op lange termijn: "Heel belangrijk om dit contract te ondertekenen"
Foto: © photonews

Een groots moment voor Egan Bernal en Ineos Grenadiers. Ze blijven op lange termijn met mekaar samenwerken. Bernal heeft zijn krabbel gezet onder een nieuw contract dat hem aan de ploeg bindt tot het einde van 2026. Een contractverlenging van vier jaar dus.

"Het is heel belangrijk om dit nieuwe contract te ondertekenen. Ik ben heel gelukkig bij deze ploeg. Ik teken nu een contract voor wat mijn belangrijkste jaren gaan worden. Het zullen mijn beste jaren zijn en ik wil ze bij deze ploeg doorbrengen", klinkt Bernal vol zelfvertrouwen en ambitie.

"Ik ben er heel trots op om Grenadier te zijn", vervolgt Bernal. "Je komt op wedstrijden en je voelt dat je de steun en de structuur rond je hebt. Ik merkte van in het begin op hoe deze ploeg naar een doel toewerkt. Je kunt voelen dat iedereen houdt van de sport en de mentaliteit heeft om er volledig voor te gaan."

Egan Bernal begint in 2022 aan zijn vijfde seizoen bij de ploeg die nu Ineos Grenadiers heet. Aan het einde van zijn nieuw contract zal hij negen jaar voor de ploeg gereden hebben. Ook hij behoort nu tot het kransje wielrenners die een contract getekend hebben voor de lange termijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

16/01/2022 Flamanville
22/01/2022 Hamme
23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke

Nieuwste reacties