🎥 Quick-Step, Lotto Soudal en nog meer topteams als partner: met deze ploegen gaat Garmin in zee

Quick-Step, Lotto Soudal en nog meer topteams als partner: met deze ploegen gaat Garmin in zee

🎥 Quick-Step, Lotto Soudal en nog meer topteams als partner: met deze ploegen gaat Garmin in zee
Foto: © photonews

Het Amerikaanse Garmin blijft een belangrijke partner voor veel wielerploegen. Ook Quick-Step en Lotto doen dit jaar een beroep op de diensten van het technologiebedrijf. En er zijn nog andere ploegen uit de WorldTour die met Garmin samenwerken.

De fietscomputers van Garmin zorgen er voor dat een pak renners uit het profpeloton op elk moment over alle nodige gegevens beschikken om hun inspanningen te kunnen inschatten. Met Lotto Soudal werkte Garmin vorig jaar ook al samen.

De samenwerking met Quick-Step Alpha Vinyl is wel gloednieuw. De ploeg van Lefevere doet ook beroep op Tacx en blijft hier ook mee samenwerken, het partnership met Garmin kan dus als een surplus gezien worden. Quick-Step Alpha Vinyl en Lotto Soudal zijn echter niet de enige WorldTour-teams waar Garmin mee in zee gaat.

Garmin Cycling heeft via zijn sociale media een overzicht gegeven van de wielerploegen waar het mee gaat samenwerken in 2022. Onder andere ook Ineos Grenadiers en Jumbo-Visma worden genoemd, net als Total Energies, Astana Qazaqstan, Movistar en Groupama-FDJ. In het vrouwenwielrennen is SD Worx één van de partners.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties