🎥 Remco Evenepoel blikt vooruit op zijn eerste koers in 2022: "Het gaat een vrij belangrijk jaar worden"

Remco Evenepoel blikt vooruit op zijn eerste koers in 2022: "Het gaat een vrij belangrijk jaar worden"

🎥 Remco Evenepoel blikt vooruit op zijn eerste koers in 2022: "Het gaat een vrij belangrijk jaar worden"
Foto: © photonews

Nog enkele weken tot de eerste koers van Remco Evenepoel in 2022. Begin februari staat Evenepoel aan de start van de Ronde van Valencia. De eerdere behaalde successen op Spaanse bodem nog eens herhalen zou een schitterend begin zijn van het nieuwe jaar.

"Ik ben blij dat ik naar de Ronde van Valencia ga", verzekert Evenepoel. "Ik hou ervan om in Spanje te rijden, het weer en de fans zijn geweldig. Ik beleefde daar succes in mijn eerste jaar als prof. De Clásica San Sebastián is nog steeds één van mijn beste overwinningen. Mijn eindzege in de Ronde van Burgos een jaar later was de bevestiging van het feit dat ik het goed kan doen in rittenkoersen van een week."

In een filmpje op de sociale media van Quick-Step Alpha Vinyl heeft Evenepoel het iets meer in het algemeen over 2022. "Ik heb een goede winter gehad. Alles gaat er meer relaxed aan toe. Het is een vrij belangrijk jaar. Ik hoop te blijven verbeteren, progressie te blijven maken. En hier en daar enkele overwinningen te boeken."

Dat zal wel lukken, zeker? "Met dit geweldige team moet dat mogelijk zijn. De sfeer is tot nu toe geweldig. We moeten op deze flow verdergaan en koersen winnen, zoals we dat gewend zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties