Intermarché-Wanty-Gobert verlengt contract van Duitser: "Professionaliteit en goede sfeer in evenwicht"

Intermarché-Wanty-Gobert verlengt contract van Duitser: "Professionaliteit en goede sfeer in evenwicht"
Foto: © photonews

Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux kondigt nog een contractverlenging aan. Het gaat met de Duitser Georg Zimmermann nog zeker door tot het einde van 2024. Zimmermann begint dit jaar aan zijn tweede seizoen bij de Belgische formatie.

In zijn eerste jaar kreeg Zimmermann één overwinning achter zijn naam: hij won de tweede rit in de Tour de l'Ain. De samenwerking gaat dus nog enkele jaren door. "Ik ben zeer blij  en gemotiveerd om 2022 met een contractverlenging bij Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux te starten! Ik ben er namelijk van overtuigd dat er weinig andere omgevingen zijn waarin de balans tussen professionaliteit en goede sfeer zo in evenwicht is."

Zimmermann legt uit wat hij daarmee bedoelt. "Terwijl we hard trainen en veel tijd spenderen aan alle facetten van het performance plan, hechten we veel belang aan ontspanning en plezier beleven." De GP Marseillaise van zondag 30 januari zal de eerste koers zijn van de Duitser dit jaar.

Uiteraard staat hij - met een nieuw contract voor drie jaar op zak - met frisse moed aan de start van het seizoen. "Net als alle renners en staff kijk ik vol vertrouwen naar de toekomst. In tegenstelling tot vorig jaar heb ik deze winter namelijk met geen enkel euvel moeten afrekenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties