Tijdrittalent slaat de beloftecategorie over en tekent voor 3 seizoenen bij INEOS Grenadiers

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
Tijdrittalent slaat de beloftecategorie over en tekent voor 3 seizoenen bij INEOS Grenadiers
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Josh Tarling heeft voor 3 seizoenen bij INEOS Grenadiers getekend. Zo slaat het 18-jarige tijdrittalent de beloftecategorie over.

Dit moment rijdt Josh Tarling bij de junioren. Hij wordt gezien als een tijdrittalent. Bij de junioren reed hij 5 tijdritten. Hij won er 4. Enkel op het WK werd hij geklopt in een tijdrit. Vorig jaar klopte hij onder meer Alec Segaert die begin juli nog Europees kampioen tijdrijden bij de beloften werd. 

INEOS Grenadiers wil het tijdrittalent al aan zich binden en legde Tarling voor 3 jaar vast. "We zagen al mooie tijdrituitslagen van Tarling", zegt Rod Ellingworth. "We willen hem ondersteunen en helpen. Hij zal deel uitmaken van ons talentenprogramma. Daar kan hij de renner worden die hij wil worden."

"Rijden voor INEOS Grenadiers is een droom", zegt Tarling. "Ik kijk ernaaruit om verder te ontwikkelen en te leren van renners als Geraint Thomas, Ethan Hayter en Filippo Ganna. Ik weet dat dit een grote stap is, maar gezien hun kern van jonge renners die ze hebben uitgebouwd, denk ik dat dit wel de perfecte omgeving is voor de volgende seizoenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties