Met de komst van Stephen Williams is de selectie van Israël-Premier Tech voor 2023 compleet

Met de komst van Stephen Williams is de selectie van Israël-Premier Tech voor 2023 compleet
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Israël-Premier Tech heeft zijn selectie voor 2023 vervolledigd. De komst van Stephen Williams vervoegde als laatste de selectie.

De voorbije 4 seizoenen reed Stephen Williams voor Bahrain-Victorious. Dit jaar liet hij zich onder meer opmerken met een ritzege in de Ronde van Zwitserland.

Na het seizoen ging Williams op zoek naar een nieuwe ploeg. Eerst was hij op weg naar B&B Hotels-KTM, maar dat project ging door financiële problemen niet door. Daardoor moest hij opnieuw op zoek naar een nieuwe ploeg. Die vond hij bij Israël-Premier Tech. Hij tekende voor een jaar. 

"We waren onder de indruk van zijn ritzege in Zwitserland. Williams is een goede klimmer en zal bij ons voor ritzeges kunnen gaan", aldus Kjell Carlström, algemeen directeur van Israel-Premier Tech. 

Daarnaast kondigde Israël-Premier Tech ook aan dat de ploeg voor 2023 compleet is. Daar zorgde niet alleen de komst van Williams voor, maar ook de contractverlenging van Reto Hollenstein.

Daardoor is het ook duidelijk dat Mark Cavendish niet zal komen. Hij werd de voorbije weken gelinkt aan de ploeg, maar daar komt dus niets van in huis. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties