Belgische kampioene kan 8e titel op rij pakken: "Gevoel dat ik alleen maar kan verliezen"

Redactie
| 8 reacties
Belgische kampioene kan 8e titel op rij pakken: "Gevoel dat ik alleen maar kan verliezen"

Sanne Cant is ongetwijfeld opnieuw dé topfavoriete bij uitstek om haar Belgische titel te verlengen op het BK in Oostende. Toch weet Cant als geen anders dat de cross nog gereden moet worden.

Cant is met voorsprong de beste Belgische crosser van het moment, maar toch bouwt ze voorzichtigheid in. "Ik was het afgelopen seizoen bijna overal de beste Belgische, maar afgelopen zondag in Baal moest ik Ellen Van Loy laten voorgaan", opent Sanne Cant in Het Nieuwsblad. "Ellen is dus goed bezig."

Ook de andere concurrentes worden besproken. "Alicia Franck is voor mij een vraagteken omdat ik ze de voorbije weken weinig aan het werk heb gezien. Jolien Verschueren lijkt me momenteel niet zo goed in haar vel te zitten. En dan is er nog Laura Verondschot, maar zij is nog belofte", aldus de huidige Belgische kampioene.

Cant kan voor een 8e titel op rij gaan op het BK

Cant wil zondag opnieuw winnen en een 8e titel op rij veroveren. Zoveel is duidelijk. "Ik doe al jaren op rij mee voor de wereldtitel, ik moet dus toch in staat zijn opnieuw Belgisch kampioen te worden. Dus als het zondag niet lukt, moet je me maandag echt niet proberen te bellen. Ik heb het gevoel dat ik in Oostende alleen maar kan verliezen", besluit ze.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties