Kersvers ploegleider Tom Vannoppen droomt van podium: "Op dit parcours zie ik hem wel ver geraken"

Redactie
| 6 reacties
Kersvers ploegleider Tom Vannoppen droomt van podium: "Op dit parcours zie ik hem wel ver geraken"

Ex-veldrijder Tom Vannoppen is aan zijn eerste week bezig als ploegleider van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. Vannoppen hoopt met Jens Adams en Rob Peeters mee te doen voor een plekje op het podium.

Zelf was Vannoppen altijd een kampioenschapsrenner, maar er is toch sprake van enige nervositeit. "Ik ben toch wat zenuwachtig", geeft Vannoppen toe. "Ik ben zelf altijd een kampioenschapsrenner geweest en ik weet hoe ik me moest opladen voor zo'n BK. Dat hoop ik over te brengen naar mijn renners."

"Ik denk wel dat we moeten kunnen meedoen voor een podiumplaats" - Tom Vannoppen

Uiteraard ziet ook de ploegleider één grote favoriet voor zondag. "Ik denk dat het heel moeilijk wordt om Wout van Aert het vuur aan de schenen te leggen. Hij steekt er echt ver bovenuit. Maar ik denk wel dat we moeten kunnen meedoen voor een podiumplaats. Jens Adams mag eindelijk eens voorin starten."

En dan is er nog die andere kopman Rob Peeters. "Rob vindt aan de kust een parcours op zijn maat. Peeters was nog niet top dit seizoen, maar op dit parcours zie ik hem wel ver geraken", klinkt het bij Sporza. "Ik denk dat Van Aert en Aerts, twee goede lopers, één en twee worden, maar daarnaast mag zeker iemand van onze ploeg staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties