Telenet Fidea op naar een nieuwe 1-2-3? "Dat is geen wilde fantasie"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Telenet Fidea op naar een nieuwe 1-2-3? "Dat is geen wilde fantasie"

Bij de beloften heeft Telenet Fidea met Quinten Hermans de topfavoriet in de rangen voor winst op het BK. Vorig jaar lukte het de ploeg om met drie renners op het podium te staan, maar dat wordt geen sinecure.

Eli Iserbyt is ook nog belofte, maar koos er voor om bij de elite aan de start te staan zondag. De druk ligt dus bij Quinten Hermans. "We moeten niet onder stoelen of banken steken dat Quinten de topfavoriet is", zegt Kris Wouters bij Telenet Fidea. "Zeker nu Eli Iserbyt het BK bij de elite zal betwisten. Thijs (Aerts) verkeert ook in een uitstekende vorm."

"Het lijkt wel of hij elk jaar tegen dat de kampioenschappen eraan komen nog net dat tandje bij kan steken. En ja, ook Nicolas (Cleppe) is een kanshebber voor het podium", weet de ploegleider. "Er liggen uiteraard nog een handvol concurrenten op de loer, maar een 1-2-3 voor de Telenet Fidea Lions is geen wilde fantasie."

Toon Aerts en Quinten Hermans

Vorig jaar lukte dat met Thijs Aerts op 1, Daan Soete op 2 en Quinten Hermans op 3. Niet eenvoudig om dat huzarenstukje over te doen. "Ik hoop vooral dat iedereen in zichzelf gelooft en van pech gespaard mag blijven. Als dat zo is en je hebt je uiterste best gedaan, maar er blijkt er toch eentje beter te zijn, dan kan ik daar absoluut mee leven", besluit Wouters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties