Lotto Soudal maakt selectie voor de Giro bekend, 4 Belgen aan de start in Sardinië

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Lotto Soudal maakt selectie voor de Giro bekend, 4 Belgen aan de start in Sardinië

Lotto Soudal heeft zijn negen namen bekendgemaakt voor de Ronde van Italië die op 5 mei van start gaat in Sardinië. Het speerpunt van de ploeg is ongetwijfeld André Greipel, hij krijgt het gezelschap van vier Belgen.

André Greipel zal in de Giro d'Italia op etappewinst mikken voor de Belgische formatie. Lotto Soudal neemt ook vier Belgen mee naar de start in Sardinië. Hun namen: Maxime Monfort, Sean De Bie, Jasper De Buyst en Bart De Clercq. Voor de Australiër Adam Hansen kan het dan weer zijn 17e Grote Ronde op rij worden die hij uitrijdt.

Monfort eindigde de afgelopen drie seizoenen telkens in de top 15, voor De Clercq was de GIro van 2011 zijn grote doorbraak met ritwinst op de Montevergine di Mercogliano. Sean De Bie komt na 2016 een tweede keer aan de start in de Ronde van Italië, terwijl Jasper De Buyst zijn vuurdoop beleeft in de Giro.

De selectie van Lotto Soudal: Lars Bak, Sean De Bie, Jasper De Buyst, Bart De Clercq, André Greipel, Adam Hansen, Moreno Hofland, Tomasz Marczynski en Maxime Monfort

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties