Cancellara geeft interview vanuit zijn sauna mét zijn kleren aan
Jelle Heyman
| 0 reacties

Cancellara toont zijn kasseien in zijn eigen sauna

Cancellara geeft interview vanuit zijn sauna mét zijn kleren aan

Wie de kasseien van Fabian Cancellara wil zien, zal naar zijn sauna moeten gaan. In een interview met CNN Sports liet 'Spartacus' zien waar hij zijn kasseien etaleerde. Bovendien gaf Cancellara het interview integraal vanuit zijn sauna.

Maar de Zwitser had zijn sauna niet opgezet en zijn kleren bleven aan, hij koos ervoor om in de sauna te gaan zitten om zijn kasseien te laten zien aan het volk. Een ongewone plek, maar ook een tikkeltje symbolisch. "Ik heb er heel hard voor moeten zweten om Parijs-Roubaix drie keer te winnen, net zoals ik hier in de sauna normaal ook zweet", knipoogt Cancellara.

Volgens Cancellara is Parijs-Roubaix na de Tour en het WK één van de belangrijkste koersen ter wereld. Hij hoopt dan ook dat de Ronde van Frankrijk kan doorgaan, zelfs zonder fans.

"Als een atleet op het toppunt van zijn concentratie aan het presteren is, ziet of hoort hij soms geen fans. Zijn lichaam wil gewoon alles geven, de rest is bijkomstig", aldus Cancellara. "Het zal raar ogen soms zonder fans, maar iedereen is intussen wel gewend aan de situatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties