Fabio Jakobsen komt met publieke excuses: "Ik heb altijd grootste respect gehad voor betrokken partijen"

Fabio Jakobsen komt met publieke excuses: "Ik heb altijd grootste respect gehad voor betrokken partijen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Fabio Jakobsen zorgde onlangs voor enige ophef met bepaalde uitspraken in de podcast De Polder. De Nederlandse sprinter vertelde over zijn ervaringen bij Deceuninck-Quick.Step en de 'rotgeintjes' die werden uitgehaald. Alleen kwam dat over als nogal harde kritiek op sommigen.

Zo leek het alsof Viviani lang kwaad was nadat Jakobsen hem eens klopte en zou Sabatini een jaar lang niet met de Nederlander gepraat hebben. Lees er HIER meer over. Jakobsen komt op de sociale media terug op de hele zaak.

"Tijdens het interview vertelde ik verhalen waar ik van dacht dat ze grappig waren over wat er kan gebeuren in een competitieve wielerploeg. Mijn woorden zijn uit hun context getrokken en gebruikt op een manier die ik niet wilde. Ik heb met de betrokken partijen gesproken en heb altijd het grootste respect gehad voor hen, als ploegmaats en als tegenstanders."

Jakobsen hoopt dit alles nu achter zich te laten. "Ik kijk er naar uit om opnieuw samen met hen te koersen. Ik verontschuldig me oprecht voor enige ophef die ik heb veroorzaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties