Eén renner moet zijn contract nog verlengen bij Deceuninck-Quick Step, maar: "Zijn vader vindt dat hij te weinig verdient"

Nils Wens
| 16 reacties
Eén renner moet zijn contract nog verlengen bij Deceuninck-Quick Step, maar: "Zijn vader vindt dat hij te weinig verdient"
Foto: © photonews

Bij Deceuninck-Quick Step is de selectie voor volgend seizoen bijna rond. Alleen is de ploeg nog met Bob Jungels aan het onderhandelen over een nieuw contract. Volgens Patrick Lefevere vindt de vader van Jungels dat zijn zoon te weinig verdient.

Deceuninck-Quick Step heeft haar selectie bijna klaar voor volgend seizoen. De voorbije dagen waren er enkele contractverlengingen, maar er is nog één renner waar ze voorlopig nog mee aan het onderhandelen zijn: Bob Jungels

De onderhandelingen lopen nog, omdat de vader van Jungels vindt dat zijn zoon te weinig verdient. Patrick Lefevere gaf meer uitleg bij Het Nieuwsblad. "Cyclingnews en L’Équipe hadden een lijst gepubliceerd met de grootste verdieners. De vader van Jungels heeft die bedragen gezien en vindt dat zijn zoon dichter tegen die bedragen moet zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

01/08/2020 - 04/08/2020 Ronde van Occitanië
03/08/2020 - 09/08/2020 Tour de Pologne
03/08/2020 Gran Trittico Lombardo
05/08/2020 Milaan-Turijn
06/08/2020 Mont Ventoux Dénivelé

Nieuwste reacties