Sportief directeur Israel Start-Up Nation blijft hopen op het podium: "De derde plaats is mogelijk!"

Nils Wens
| 0 reacties
Sportief directeur Israel Start-Up Nation blijft hopen op het podium: "De derde plaats is mogelijk!"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Er wordt veel gesproken over Primoz Roglic, Richard Carapaz en Hugh Carthy, maar ook Daniel Martin doet nog steeds volop mee voor een podiumplaats. Hij staat op 1 minuut en 42 seconden van Roglic en slechts op 55 seconden van Hugh Carthy. Het podium blijft dus zeker mogelijk.

Daniel Martin doet het voorlopig uitstekend in de Vuelta. De Ier van Israel Start-Up Nation staat op een knappe vierde plaats op 1 minuut en 42 seconden van Roglic. Het podium is nog steeds mogelijk voor Martin, want hij volgt op slechts 55 seconden van Hugh Carthy, de nummer 3 in het algemeen klassement. 

Oscar Guerrero, sportief directeur bij Israel Start-Up Nation, had mooie woorden voor zijn renner na de tijdrit. "Ik ben zeer tevreden over de tijdrit van Daniel Martin. Je moet de eer geven aan Roglic, Carapaz en Carthy, maar Martin deed het uitstekend. Ons doel is nu om een ritoverwinning te behalen en om te blijven vechten voor het podium. De derde plaats is mogelijk", staat te lezen op de Twitterpagina van Israel Start-Up Nation. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties