🎥 Bennett acteert in hilarisch reclamefilmpje: "Jij moet een vuile luier dragen" vs "Het is geen luier, het is voor comfort"

🎥 Bennett acteert in hilarisch reclamefilmpje: "Jij moet een vuile luier dragen" vs "Het is geen luier, het is voor comfort"
Foto: © photonews

Als je eens goed wil lachen, moet je bij Sam Bennett zijn. De sprinter van Deceuninck-Quick.Step toont zijn beste acteerkunsten in een reclamefilmpje voor 'Dublinbikes', deelfietsen in de hoofdstad van Ierland. Zijn interactie met een acteur is super.

De acteur in kwestie komt aangereden op zo'n deelfiets, Bennett volledig in outfit van Deceuninck-Quick.Step op zijn Specialized-koersfiets. De tegenspeler van Bennett is duidelijk niet onder de indruk van zijn fiets en wielerkledij.

"Jij hebt een groene trui? Ik ook, via een loterij op Facebook", krijgt Bennett te horen. Ook zijn zadel kan op weinig complimenten rekenen. "Je moet een vuile luier dragen", klinkt het. Als Bennett genoeg heeft van de verwijten, rijdt hij stilletjes verder.

"Het is geen luier, het is voor comfort", tegen hij tegen zichzelf, waarna hij voorbijgestoken wordt door de man met de deelfiets. Moest Sam Bennett de volgende jaren minder succes kennen in het wielerpeloton, kan hij zich nog altijd aan een carrière als acteur wagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties