Twee Belgische renners van Alpecin-Fenix moeten in quarantaine in Verenigde Arabische Emiraten, Mathieu van der Poel kan wel naar huis
Nils Wens
| 0 reacties

Gianni Vermeersch en Jonas Rickaert moeten in quarantaine in de Verenigde Arabische Emiraten

Twee Belgische renners van Alpecin-Fenix moeten in quarantaine in Verenigde Arabische Emiraten, Mathieu van der Poel kan wel naar huis
Foto: © photonews

Maandag heeft Alpecin-Fenix besloten om uit de UAE Tour te stappen. Er was namelijk één staflid besmet met het coronavirus en voor de veiligheid van al de renners namen ze het zekere voor het onzekere.

Voor Mathieu van der Poel was het uiteraard wel slecht nieuws. De Nederlander had de eerste etappe gewonnen en kon dan ook met de leiderstrui aan de tijdrit starten. Net voor de start raakte dus echter bekend dat Alpecin-Fenix uit de wedstrijd zou stappen. 

Van der Poel heeft nu wel goed nieuws gekregen, want volgens Sporza mag de Nederlander gewoon naar huis vertrekken en moet hij niet in quarantaine. Gianni Vermeersch en Jonas Rickaert zijn wel in nauw contact geweest met het staflid en moeten dus een tijdje in quarantaine in de Verenigde Arabische Emiraten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse
01/11/2021 Koppenbergcross
11/11/2021 Niel
13/11/2021 Leuven

Nieuwste reacties