Heel wat mooie namen zakken af naar Parijs-Nice: Roglic start voor het eerst dit seizoen, ook al zeker enkele Belgen aan de start
Nils Wens
| 0 reacties

Parijs-Nice heeft al enkele namen bekendgemaakt die aan de start zullen staan

Heel wat mooie namen zakken af naar Parijs-Nice: Roglic start voor het eerst dit seizoen, ook al zeker enkele Belgen aan de start
Foto: © photonews

Op zondag 7 maart start de Franse rittenwedstrijd Parijs-Nice. Er zijn al enkele mooie namen bekend die aan de start zullen staan, want zo zou Primoz Roglic voor de eerste keer starten dit seizoen.

Primoz Roglic kan terugblikken op een zeer goed seizoen. Zo won hij de Vuelta en Luik-Bastenaken-Luik en eindigde hij op de tweede plaats in de het eindklassement van de Tour de France. Dit seizoen zal hij beginnen met een deelname aan Parijs-Nice. 

Daarnaast heeft de organisatie ook al enkele andere namen bekendgemaakt die zullen starten en er zijn al enkele landgenoten bij. Zo zijn Naesen, Benoot, Teuns, Gilbert, De Gendt en Philipsen al zeker van de partij. De andere namen die zeker zullen starten, kan je hieronder terugvinden in de tweet van Parijs-Nice. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

08/05/2021 - 30/05/2021 Giro
30/05/2021 - 06/06/2021 Critérium du Dauphiné
05/06/2021 Dwars door het Hageland
06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse

Nieuwste reacties