Volgens Sarah De Bie had Wout van Aert het niet makkelijk voor zijn stage in Tenerife: "Hij stond niet te springen om Georges achter te laten"
Nils Wens
| 0 reacties

Wout van Aert heeft zijn seizoen voorbereid in Tenerife, maar volgens zijn vrouw Sarah was het niet altijd eenvoudig

Volgens Sarah De Bie had Wout van Aert het niet makkelijk voor zijn stage in Tenerife: "Hij stond niet te springen om Georges achter te laten"
Foto: © photonews

In de Strade Bianche zaterdag wordt het uiteraard uitkijken naar Wout van Aert. Onze landgenoot heeft zich de voorbije weken voorbereid in Tenerife, maar volgens Sarah De Bie, zijn vrouw, was het niet altijd eenvoudig.

Sarah De Bie zal er zelf niet bij zijn in de Strade Bianche. Zij zit thuis met hun zoon Georges. Bij MNM vertelde Sarah dat ze minder stress heeft nu als van Aert op de fiets zit. "Sinds ik mama ben heb ik het beter onder controle. Ik heb minder stress voor een koers", aldus Sarah en staat te lezen bij Sporza.

Volgens de vrouw van Wout van Aert had de renner van Jumbo-Visma het niet eenvoudig op de stage in Tenerife. "Hij was drie weken weg en het was niet altijd makkelijk. Hij stond niet te springen om Georges achter te laten. Uiteraard mist hij zijn zoon", legde ze uit. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

18/04/2021 Amstel Gold Race
21/04/2021 Waalse pijl
25/04/2021 Luik-Bastenaken-Luik
27/04/2021 - 02/05/2021 Ronde van Romandië
01/05/2021 Eschborn-Frankfurt City Loop

Nieuwste reacties