Kasper Asgreen is blij dat hij nog niet eerder had bijgetekend bij Deceuninck-Quick-Step: "Nu zal het een ander gesprek worden"
Nils Wens
| 0 reacties

Kasper Asgreen wil bijtekenen bij Deceuninck-Quick-Step en lijkt aan betere voorwaarden te denken nu hij de Ronde van Vlaanderen heeft gewonnen

Kasper Asgreen is blij dat hij nog niet eerder had bijgetekend bij Deceuninck-Quick-Step: "Nu zal het een ander gesprek worden"
Foto: © photonews

Blijft Kasper Asgreen volgend seizoen bij Deceuninck-Quick-Step? De Deen lijkt zelf alvast te willen blijven, maar toch is hij tevreden dat hij nog niet eerder had bijgetekend. Nu hij de Ronde van Vlaanderen heeft gewonnen, lijkt hij op betere contractvoorwaarden te hopen.

Heel wat ploegen zouden interesse tonen in Kasper Asgreen, maar zoals u HIER kan lezen, zou de Deen graag zelf bij Deceuninck-Quick-Step blijven. Bij Feltet.dk. lijkt Asgreen wel aan te geven dat hij betere contractvoorwaarden wil nu hij de Ronde van Vlaanderen heeft gewonnen. 

Hij is dan ook tevreden dat hij nog niet eerder had bijgetekend bij de Belgische wielerformatie. "Er is de laatste weken wat afgepraat, dus ik denk dat het een geluk is dat ik niet heb getekend. Nu zal het waarschijnlijk een ander gesprek worden", legde Asgreen uit. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

18/04/2021 Amstel Gold Race
21/04/2021 Waalse pijl
25/04/2021 Luik-Bastenaken-Luik
27/04/2021 - 02/05/2021 Ronde van Romandië
01/05/2021 Eschborn-Frankfurt City Loop

Nieuwste reacties