Jakobsen door vele collega's weer welkom geheten, ook door Evenepoel: "Je hebt zwaarste gevecht al gewonnen"

Jakobsen door vele collega's weer welkom geheten, ook door Evenepoel: "Je hebt zwaarste gevecht al gewonnen"
Foto: © photonews

Het respect is groot voor de weg die Fabio Jakobsen heeft moeten afleggen om weer wielrenner te worden. Veel van zijn collega's hebben hem op de sociale media weer welkom geheten in het peloton. Renners uit de eigen ploeg, zoals Remco Evenepoel, maar ook renners van andere ploegen.

Een mooi bericht kwam er onder andere van Nathan Haas, de Australiër van Cofidis. "Ik zat achter de val in de Ronde van Polen en had het nadien mentaal moeilijk met het wielrennen. Fabio Jakobsen terug zien koersen was enorm inspirerend."

Uiteraard ook veel felicitaties vanuit het kamp van Deceuninck-Quick.Step. "Superblij om je weer bij het team te zien, Fabio. Wat een kampioen", steekt Jannik Steimle zijn bewondering voor zijn ploegmaat niet onder stoelen of banken.

Remco Evenepoel, die zelf nog hard werkt om weer helemaal topfit te geraken, omschrijft de deelname van Jakobsen aan de Ronde van Turkije als een mijlpaal in diens carrière. "Je hebt het zwaarste gevecht al gewonnen, geniet er nu maar van om terug in het peloton te zitten!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties