Lotto-Soudal trekt met ijzersterke line-up naar Tro Bro Léon

Jelle Heyman
| 0 reacties
Lotto-Soudal trekt met ijzersterke line-up naar Tro Bro Léon
Foto: © photonews

Zondag staat in Frankrijk de klassieker Tro-Bro Léon op het programma. Een lastige wedstrijd in Bretagne. Lotto-Soudal heeft dat begrepen en neemt enkele grote namen mee.

De Tro Bro Léon heeft dan misschien niet de UCI-ranking zoals een WorldTour-koers maar de Franse klassieker is er wel eentje om duimen en vingers bij af te likken. De renners moeten zo'n 26 grindstroken verwerken en krijgen ook nog eens enkele heuvelzones voor de kiezen.

Alpecin-Fenix neemt Guillaume Van Keirsbulck mee, goed voor de eerste race van het jaar door de opgeviste renner. Bij Lotto-Soudal nemen ze met John Degenkolb en Philippe Gilbert twee kopmannen mee. Bovendien is met Tosh van der Sande ook de renner mee die de eer van de ploeg hoog hield het afgelopen voorjaar.

Ook Florian Vermeersch krijgt een parcours op zijn maat in het noordwesten van Frankrijk. Verder gaan ook nog Grignard, Holmes en Sweeny mee voor de Belgische formatie.

Ook aan de start: Oliver Naesen. Samen met Stan Dewulf vormt hij het speerpunt van AG2R Citroën. Met de Fransman Christophe Laporte rijdt er bij Cofidis alleszins een te duchten concurrent rond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/06/2021 - 20/06/2021 BK wielrennen
26/06/2021 - 18/07/2021 Tour de France

Nieuwste reacties