Nationale kampioenschappen: Opvallende winnaar in Spanje, Peter Sagan maakt favorietenrol waar in Slowakije en Schachmann de sterkste in Duitsland

Nils Wens
| 0 reacties
Nationale kampioenschappen: Opvallende winnaar in Spanje, Peter Sagan maakt favorietenrol waar in Slowakije en Schachmann de sterkste in Duitsland
Foto: © photonews

Vandaag staan over de hele wereld nationale kampioenschappen op het programma in het wielrennen. In Slowakije heeft Peter Sagan zijn favorietenrol kunnen waarmaken, maar in Spanje was er met Omar Fraille een opvallende winnaar. Schachmann haalde het dan weer in Duitsland.

In Spanje, Slowakije en Duitsland weten we al welke renners een jaar met de nationale trui mogen rondrijden. in Spanje was het een opvallende winnaar, want daar was Omar Fraille net iets sterker dan Jesus Herrada en Alex Aranburu. 

In Slowakije was het minder spannend. Daar was Peter Sagan uiteraard de grote favoriet en hij heeft ook bevestigd. Hij ging er in het slot alleen vandoor en mag dus opnieuw een jaar met de nationale trui van Slowakije rondrijden. 

In Duitsland was het spannender. Daar heeft BORA-Hansgrohe de strijd gewonnen met Maximilian Schachmann. De klassementsrenner was sterker dan Jonas Koch en Georg Zimmermann, twee renners van Intermarché-Wanty-Gobert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse
01/11/2021 Koppenbergcross

Nieuwste reacties