📷 Daar zijn de Poulidor-kleuren van Alpecin-Fenix opnieuw: kinderen van Antwerpse wielerclub zullen deze dragen

📷 Daar zijn de Poulidor-kleuren van Alpecin-Fenix opnieuw: kinderen van Antwerpse wielerclub zullen deze dragen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het eerbetoon van Alpecin-Fenix aan Raymond Poulidor blijft duren. Ook een Antwerpse wielerclub zal voortaan shirts dragen met geel en paars als kleuren, die doen denken aan de glorieperiode van Poulidor op de fiets. Zoals Alpecin-Fenix dat ook even deed in de Tour.

Het WAC Team is de derde organisatie die een deel van de financiële middelen uit het MerciPoupou-fonds mag ontvangen. Alpecin-Fenix laat op Facebook weten waarom: bij WAC streven ze naar een goede teamspirit, gendergelijkheid en inclusiviteit. Naast jongens zijn er ook meisjes en para-atleten actief.

WAC noemt zich zelf een wielerclub met een hart voor de jeugd. Een foto op de Twitterpagina van Alpecin-Fenix maakt al duidelijk hoe de shirts van de jongens en meisjes van WAC er precies zullen uitzien. En helemaal top was uiteraard dat ze hiervoor mochten poseren aan de zijde van Mathieu van der Poel.

De passie voor de sport doorgeven aan volgende generaties in een structuur waar iedereen zijn plek kan geven: dat doet WAC volgens Alpecin-Fenix. Daarom ook dat precies deze wielerclub deze ondersteuning verdient. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties