OFFICIEEL: Intermarché-Wanty-Gobert gaat twee jonge Belgische talenten halen bij ander Belgisch team

OFFICIEEL: Intermarché-Wanty-Gobert gaat twee jonge Belgische talenten halen bij ander Belgisch team
Foto: © photonews

Jong en Belgisch, zo hebben ze ze graag bij Intermarché-Wanty-Gobert. Van een andere Belgische ploeg maken volgend jaar twee talenten de overstap.

Laurenz Rex en Tom Paquot (foto), allebei 22, zijn vanaf 2023 renner bij Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux. Beiden stroomden vanuit de opleidingsploeg van Bingoal WB Pauwels Sauzen door en reden in 2021 en 2022 voor de eliteploeg. Nu is het dus tijd voor een volgende stap. Ze hebben bij Intermarché een contract getekend voor twee seizoenen.

Rex is een voormalig mountainbaiker en eindigde dit jaar tiende in de Brussels Cycling Classic. "Ik voel me klaar voor een volgende stap in mijn carrière en ben blij dat dat bij Intermarché-Wanty-Gobert zal zijn. Ik wil tactisch evolueren en ook fysiek progressie blijven maken. Een eerste stap om te blijven groeien is het toevoegen van rittenkoersen van één week uit de WorldTour aan mijn programma."

Paquot liet dan weer een top 15 noteren in de Tour du Finistère. "Ik ben blij met de kans om mezelf verder te ontwikkelen bij een WorldTour-ploeg. Ik wil mijn strepen verdienen in een ondersteunende rol. Als de kans zich voordoet, kan ik met mijn snelle benen een aanwinst zijn en persoonlijk voor een resultaat gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties