Opgaves Vuelta: ploegmaat van Remco Evenepoel en Wout Poels testen positief op corona en ook een ploegmaat van Primoz Roglic geeft op

Pieter Serry en Wout Poels verlaten de Vuelta door een positieve coronatest, Sepp Kuss verlaat de Vuelta door koorts

Opgaves Vuelta: ploegmaat van Remco Evenepoel en Wout Poels testen positief op corona en ook een ploegmaat van Primoz Roglic geeft op
Foto: © photonews

Corona gaat nog altijd de ronde in het peloton. 2 renners testten positief op corona. Sepp Kuss moest de Vuelta dan weer verlaten door koorts.

In rit 8 moesten al enkele renners opgeven en ook voor rit 9 vallen er al opgaves te noteren. 

Wout Poels testte positief op corona. Hij verliet de Vuelta en kwam zo dus niet meer aan de start van de 9e rit. Alle andere renners van Bahrain-Victorious testten negatief. Poels stond na 8 ritten 28e in het klassement. Hij stond op 8'18" van leider Remco Evenepoel. 

Ook bij Quick Step-Alpha Vinyl zagen ze een renner uitvallen. Pieter Serry werd afgelopen nacht ziek en testte positief op corona. Ook hij verlaat dus de Vuelta. 

Zo verliest Quick Step-Alpha Vinyl een belangrijke pion in de strijd voor de rode trui. Remco Evenepoel heeft nu nog 6 helpers. 

Later kwam er ook slecht nieuws voor Primoz Roglic. Ook hij ziet een ploegmaat uitvallen. Sepp Kuss verlaat de Vuelta door koorts. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties