VOORBESCHOUWING RIT 21: Nog 96,7 km naar Madrid en Remco Evenepoel is officieel de winnaar van de Vuelta en wat kan Tim Merlier nog?
Joachim Vandecauter
| 0 reacties

96,7 km naar Madrid scheiden Remco Evenepoel nog van zijn Vueltazege

VOORBESCHOUWING RIT 21: Nog 96,7 km naar Madrid en Remco Evenepoel is officieel de winnaar van de Vuelta en wat kan Tim Merlier nog?
Foto: © photonews

De slotrit van de Vuelta staat voor de deur en de meeste vragen zijn al beantwoord in deze Vuelta. Toch is het nog uitkijken naar wie in Madrid wint en wat kan Tim Merlier nog?

De Vuelta sluit af met een etappe van 96,7 km van Las Rozas naar het centrum van Madrid. Er zijn geen hindernissen meer. Na 9 plaatselijke ronden in het centrum van Madrid weten we wie op de Paisaje de la Luz de laatste rit zal meepakken. Daarna zal Remco Evenepoel officieel de winnaar van de Vuelta zijn. 

De favorieten voor de overwinning moeten we uiteraard tussen de spurters zoeken. Mads Pedersen won er al 3. Ook pikte Kaden Groves zijn etappe mee. Daarnaast was er in het begin van de Vuelta ook Sam Bennett, maar die gaf op na een coronabesmetting. 

Dan zijn er nog enkele andere sprinters in deze Vuelta. De sprint van Tim Merlier kwam er nog niet uit, maar in Madrid krijgt hij een nieuwe kans om zijn Vuelta toch nog wat kleur te geven. Ook Mike Teunissen zal nog vol voor de zege gaan. En ook de lead-out van Bennett, Danny van Poppel, zal een mooie kans zien. Dan is er ook nog Pascal Ackermann

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5090 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties