'De criteriums van Singapore en Saitama verwachten een mooi deelnemersveld, ook een Belg verwacht'

'De criteriums van Singapore en Saitama verwachten een mooi deelnemersveld, ook een Belg verwacht'
Foto: © photonews

Op het einde van het seizoen zijn er nog 2 na-Tourcriteriums in Azië. In Singapore en Saitama verwachten ze veel grote namen.

Op 30 oktober is er het na-Tourcriterium van Singapore. De renners zullen rondjes rijden op het F1-circuit van Marina Bay. Op de voorlopige deelnemerslijst staan er volgens VeloNews heel wat interessante namen. Jonas Vingegaard en Sepp Kuss vertegenwoordigen Jumbo-Visma. Verder zijn er ook nog Chris Froome, Simon Clarke, Mark Cavendish en Enric Mas.

In totaal staan 25 renners op de deelnemerslijst. 4 renners van Intermarché-Wanty-Gobert zullen meerijden (Jan Hirt, Andrea Pasqualon, Barnabas Peak en Théo Delacroix). Met Jasper Philipsen zal er ook een Belg aan de start staan. Nog opvallend: Alejandro Valverde en Vincenzo Nibali reden in Lombardije hun laatste wedstrijd, maar in Singapore rijden ze mee. 

Een week later op 6 november is er het criterium in Saitama in Japan. Ook daarvoor heeft VeloNews een voorlopige deelnemerslijst. De namen op die lijst zijn grotendeels hetzelfde. Er doen geen renners van Intermarché-Wanty-Gobert mee, wel renners van INEOS Grenadiers. Onder meer Geraint Thomas zal meerijden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties