OFFICIEEL: Trek-Segafredo haalt ritwinnaar uit Tour de France in huis

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Trek-Segafredo haalt ritwinnaar uit Tour de France in huis

Trek-Segafredo heeft één van de revelaties van het afgelopen wielerseizoen aan de selectie toegevoegd. De ploeg van manager Luca Guercilena heeft een ritwinnaar uit de Tour beet.

De transfer hing al geruime tijd in de lucht, maar Jarlinson Pantano maakt de overstap van IAM Cycling naar Trek-Segafredo. De 27-jarige Colombiaan is een man voor de bergen en kon dit seizoen al enkele mooie adelbrieven voorleggen.

Sterk in Tour en Zwitserland

Zo won Pantano een rit in de Ronde van Frankrijk en Zwitserland. In die laatste koers werd de Colombiaan ook vierde in het eindklassement. "Het is geweldig dat ik vanaf januari 2017 bij mijn droomploeg mag rijden", opent Pantano. "Mijn ritzege in de Tour heeft veel veranderd, maar ik hou nog steeds mijn voeten op de grond."

"Mijn ambitie voor volgend seizoen is vrij simpel. Ik wil ten eerste het team en onze leiders ondersteunen", klinkt het bij de renner. "Ten tweede wil ik mij snel aanpassen aan het team. En ook niet onbelangrijk: als ik mijn kans krijg om een rit te winnen, dan zal ik alles geven", besluit Pantano.

Pantano aan het feest in de afgelopen Tour de France
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties