OFFICIEEL: Van Keirsbulck verlaat Etixx-Quick Step en trekt naar Wanty

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
OFFICIEEL: Van Keirsbulck verlaat Etixx-Quick Step en trekt naar Wanty
Foto: © photonews

Guillaume Van Keirsbulck heeft een contract getekend met Wanty-Groupe Gobert. De 25-jarige Belg komt over van Etixx-Quick Step.

De voormalige winnaar van de Drie-Daagse De Panne - Koksijde tekende een tweejarig contract bij de ploeg van Hilaire Van der Schueren. "Bij Etixx-Quick Step kon ik niet vaak mijn kans gaan. Ik ben 25 en ik wil enkele wedstrijden aan mijn palmares toevoegen", verklaarde Guillaume Van Keirsbulck zijn overstap.

Tevreden sportdirecteurs

"Guillaume is een van de meest talentvolle renners van zijn generatie. Ik denk dat hij de juiste keuze maakt. Ons koersprogramma past hem zeer goed", zei een tevreden algemeen manager Jean-François Bourlart.

Ook sportbestuurder Hilaire Van der Schueren kijkt er naar uit om met Guillaume Van Keirsbulck te werken. "Guillaume heeft in het verleden bewezen dat hij in de Vlaamse klassiekers kan schitteren. De laatste twee seizoenen kon hij zijn echte waarde niet tonen. Hij is maar 25 maar heeft al veel ervaring. Hij heeft ook een tijdrit in de benen. Ik ben heel blij om met hem te werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties