Vanmarcke hakt moeilijke knoop door: "Desnoods in Nederland bevallen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Vanmarcke hakt moeilijke knoop door: "Desnoods in Nederland bevallen"

Vandaag komt Sep Vanmarcke aan de start in het Vlaams kampioenschap in Koolskamp, maandag start de renner van LottoNL-Jumbo in de Eneco Tour. Maar of hij beide koersen zal uitrijden...

De vrouw van Sep Vanmarcke is hoogzwanger en is normaal voorzien voor 17 september. Toch besliste Vanmarcke donderdag om maandag toch te starten in de Eneco Tour. Maar wanneer het zover is, knijpt Vanmarcke onmiddellijk de remmen dicht.

"Het is een bizarre tijd, vrij ambetant", opent Sep Vanmarcke in HNB. "Al drie weken lang hangt er een aparte spanning in huis. Mijn vrouw is uitgerekend om op 17 september te bevallen, maar het lijkt erop dat ons dochtertje nog wat langer op zich zal laten wachten."

Bevalling in Nederland?

Ook een bezoek aan het ziekenhuis gaf geen uitsluitsel. "Maandag gingen we bij de gynaecoloog in het Izegemse ziekenhuis langs, maar er is nog steeds geen opening. Vanmiddag hakte ik de knoop door, ik neem de Eneco Tour erbij. Met Hanne aan mijn zijde zijn we safe. Desnoods is de bevalling dan maar in Nederland", besluit Vanmarcke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties