Keisse komt met duidelijke tweet voor zij die hem en Debusschere onrespectvol rijgedrag verweten

Redactie
| 39 reacties
Keisse komt met duidelijke tweet voor zij die hem en Debusschere onrespectvol rijgedrag verweten
Foto: © photonews

De Belgische ploeg domineerde het WK in Qatar van begin tot eind. One landgenoten zaten met zes man goed vertegenwoordigd in de kopgroep, in het jagende pelotonnetje deden ook Iljo Keisse en Jens Debusschere hun werk.

Keisse en Debusschere namen heel de wedstrijd gewiekst voorin in het achtervolgende groepje plaats. Zo kwam er maar geen organisatie op gang en konden de koplopers steeds verder uitlopen.

Het rijgedrag van de twee Belgen stuitte echter op heel wat kritiek. John Degenkolb spoot zelfs zijn drinkbus leeg in het aangezicht van Debusschere en vertelde na afloop dat onze twee landgenoten geen respect hadden voor zij die wel wilden koersen.

Geen populaire job

En dus wilde Keisse na afloop een en ander rechtzetten. "Zoals jullie zagen, oefenden Jens en ik niet de populairste job uit vandaag", tweette de Gentenaar. "Maar dit had niets met onrespectvol gedrag te maken. Elke andere rijder zou met zes ploegmaats in de kopgroep hetzelfde hebben gedaan. Ik denk dat ik een van de meest faire renners ben van het peloton."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties