Cannondale-Drapac van Sep Vanmarcke nu hélemaal onthoofd naar Parijs-Roubaix

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Cannondale-Drapac van Sep Vanmarcke nu hélemaal onthoofd naar Parijs-Roubaix

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor Cannondale-Drapac lijken de voorjaarsklassiekers op niets uit te draaien. Na de pechweken voor Sep Vanmarcke, komt de ploeg nu ook onthoofd aan de start van Parijs-Roubaix.

De Amerikaan Taylor Phinney zal passen voor Parijs-Roubaix van nu zondag. Phinney kwam vorige zondag ten val in de Ronde van Vlaanderen en hield daar een hersenschudding aan over. "Tot gisteren was ik zeer optimistisch over mijn deelname aan Parijs-Roubaix", legt Phinney uit.

"Ik voelde me goed, maar bij mijn eerste trainingsritje liep het minder. Ik kreeg wat hoofdpijn, maar dat ging over. Ik dacht dat het goed kwam, maar dan bleef de hoofdpijn terugkomen. Ik kreeg wat emotionele ups en downs en dat deed me denken aan de vorige hersenschudding die ik had", aldus de Amerikaan.

Nederlanders moeten het doen

De ogen zullen bij Cannondale-Drapac na het afhaken van Phinney vooral op de Nederlanders gericht zijn. Dylan van Baarle is één van de revelaties van het voorjaar en reed al top 10 in Dwars door Vlaanderen en de E3. Ook Sebastian Langeveld moet tot iets in staat zijn in Roubaix. Met Tom Van Asbroeck is er ook één landgenoot in de selectie opgenomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties