Patrick Lefevere zeker niet teleurgesteld: "Meer verwacht, maar kan onmogelijk ontgoocheld zijn"
Redactie
| 21 reacties

Patrick Lefevere niet ontgoocheld na Luik-Bastenaken-Luik zonder resultaat

Patrick Lefevere zeker niet teleurgesteld: "Meer verwacht, maar kan onmogelijk ontgoocheld zijn"
Foto: © photonews

Geen kers op de taart in Luik-Bastenaken-Luik voor Deceuninck-Quick.Step na een fantastisch voorjaar. Maar Patrick Lefevere was dus zeker niet ontgoocheld na 'La Doyenne'.

"Het was zonder kers vandaag, maar we zijn al vanaf Argentinië (Ronde van San Juan, red.) op een hoog niveau aan het koersen", reageerde Patrick Lefevere bij Sporza. "Julian was de kopman en de ploeg heeft de verantwoordelijkheid genomen. Maar we zijn het al gewoon dat de andere ploegen eerst uit ons bord eten."

De kopmannen lieten het uiteindelijk afweten in Luik. "Julian zei dat hij de benen niet had om het te doen en ook Philippe Gilbert kon het niet. Ik denk dat het te koers te veel was", vervolgde Lefevere.

Vermoeid

'Donderdag zei hij mij nog: 'Ik moet al bijna beginnen denken dat het goed was dat ik viel in het Baskenland, anders had ik de Waalse Pijl misschien ook niet gewonnen'. Hij was vermoeid, maar ik denk dat het de juiste conclusie was dat het de koers te veel was."

"We hadden er meer ven verwacht, maar ik kan onmogelijk ontgoocheld zijn. Dat zou zeer ondankbaar zijn ten opzichte van de renners. De renners hebben er alles uitgehaald", aldus Lefevere nog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties