Broer van Oliver Naesen rekent af met twee landgenoten en heeft overwinning beet

Lawrence Naesen wint de GP Wase Polders

Broer van Oliver Naesen rekent af met twee landgenoten en heeft overwinning beet

Terwijl er in Italië al heel wat energie verbruikt is, is er ook in eigen land gekoerst. Namelijk in Verrebroek, waar de negende editie doorging van de GP Wase Polders. Er verscheen heel wat mooi volk aan de start. De overwinning was voor Lawrence Naesen.

Zo'n honderdvijftig renners tekenden present en moesten in totaal 12 ronden van 14,7 kilometer afleggen. De grote blikvanger was Sep Vanmarcke. De renner van Education First won de koers al een keertje in 2013 en eindigde vorig jaar tweede. Hij was er dus op gebrand om iets recht te zetten.

Ook streekrenners zoals Lawrence Naesen en Preben Van Hecke verschenen uiteraard erg gemotiveerd aan de start. Ook de winnaar van 2018, Stijn De Bock, was aanwezig om zijn titel te verdedigen. In de finale was het toch vooral Lawrence Naesen die zich voorin in de koers begaf.

NAESEN VLOERT SEYE EN VANTOMME

Dat was ook het geval voor Guillaume Seye van BEAT en Maxime Vantomme van Tarteletto-Isorex. Naesen slaagde er wel in om hen af te houden en Lotto-Soudal de overwinning te bezorgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties