Patrick Lefevere zag Evenepoel vanop de eerste rij indruk maken en geeft duiding bij diens nakende toekomst: "Stap voor stap"

Redactie
| 9 reacties
Patrick Lefevere zag Evenepoel vanop de eerste rij indruk maken en geeft duiding bij diens nakende toekomst: "Stap voor stap"
Foto: © photonews

San Juan? Check. Algarve? Check. Wat komt er dit jaar en de komende jaren nog allemaal voor Remco Evenepoel? Ook Patrick Lefevere is alvast onder de indruk.

"Ongelooflijk. Het is indrukwekkend, ik had het geluk dat ik zijn chauffeur mocht zijn vandaag", aldus Patrick Lefevere achteraf bij Sporza.

"Het is de eerste keer dat ik volg in een tijdrit en als je de snelheden bekijkt ... in een afdaling reed hij zelfs 82 kilometer per uur. En een klein tikje uitdelen aan Rohan Dennis kan nooit geen kwaad."

Beginnen met Tirreno-Adriatico

"We gaan nu beginnen met de Tirreno-Adriatico. De tijdrit is daar misschien wat kort voor hem, hij moet ook niet in elke koers waarin hij start ook meteen winnen."

Lefevere liet ook al in de kaarten kijken van de rest van het voorjaar van Evenepoel: "We gaan kijken hoe hij recupereert, maar in principe zou het via de Brabantse Pijl naar Luik-Bastenaken-Luik en dan naar Boedapest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties