🎥 Evenepoel maakt zich klaar voor serie challenges en begint zondag al met hele lange inspanning

Nils Wens
| 2 reacties
🎥 Evenepoel maakt zich klaar voor serie challenges en begint zondag al met hele lange inspanning
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Remco Evenepoel is niet de persoon om veel stil te zitten. Dat blijkt alvast uit zijn meest recente idee: hij wil zichzelf één keer per week op een gekke manier uitdagen. De eerste opdracht is alvast niet min: een trainingstocht van 300 kilometer.

"Ik wil mezelf elke week uitdagen, op een specifieke dag, en gekke dingen doen op de fiets. Eerst en vooral om de ziekenhuizen te steunen en iedereen die voor ons zorgt in deze tijden. Voor alle mensen die helpen met deze situaties. Daarom wil ik elke week een challenge doen", legt Evenepoel uit in een filmpje op Instagram.

Er is ook nog een tweede reden. "Het is voor mij ook goed, want het zal steeds een zware dag zijn. Het is goed voor de vorm en zo heb ik het gevoel dat ik doelen heb om naartoe te werken. Zondag is mijn eerste challenge. Ik ga een rit doen van 300 kilometer. Het zal waarschijnlijk tussen negen en tien uur duren. Het gaat een lange dag worden."

Uitkijken dus hoe die eerste opdracht verloopt en wat Evenepoel nog allemaal van plan is om te doen de volgende weken. "Als jullie ideeën hebben, stuur maar door."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties