Annemiek van Vleuten komt niet ongeschonden uit Parijs-Roubaix: Nederlandse toprenster heeft breuk opgelopen

Annemiek van Vleuten komt niet ongeschonden uit Parijs-Roubaix: Nederlandse toprenster heeft breuk opgelopen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij elke kasseistrook in Parijs-Roubaix is het opletten geblazen, dat heeft ook Annemiek van Vleuten moeten ervaren. Helaas voor haar is het niet zonder pijnlijke gevolgen gebleven. Van Vleuten is één van de vele rensters die ten val kwam tijdens de vrouwenkoers en heeft een breuk opgelopen.

"We moeten helaas berichten in een breuk in haar schaambeen bij Annemiek van Vleuten na een harde val tijdens Parijs-Roubaix", klinkt het op de sociale media van haar ploeg Movistar. "Ze zal nu terug overgebracht worden naar haar thuisland om verder te herstellen. Het is duidelijk dat haar seizoen erop zit."

Van Vleuten reageerde ook zelf op Twitter. "Het was een stomme valpartij. Vaarwel vakantie. Vaarwel batterijen opladen", verwijst Van Vleuten naar de revalidatie op haar wacht. "Ik heb dit al vaker gedaan, maar het kost je wel energie." Er is sprake van een breuk op twee plaatsen.

Annemiek van Vleuten heeft ook de piste in Roubaix niet bereikt. Door haar valpartij op de kasseien was ze genoodzaakt om op te geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties